Super Administrator
Luur
Numer: 7
Pozycja: Napastnik
Drużyna: Xenons
Charakterystyka piłkarza
Kapitan drużyny Xenons. Gra z numerem 7. Jego drużyna posiada najpotężniejszego fluxa w galaktyce zwanego Żarem Xenonu, który chwilowo unieruchamia przeciwnika. Luur także gra w meczu All-stars i strzela dwie bramki. Po jednym z jego strzałów bramka wylatuje w powietrze.
Moderator
Najlepszy piłkarz w galaktyce. Przeprowadza dynamiczne akcje. Podobało mi się jak po jego strzale piłka wyleciała w powietrze
Moderator
Co ty mówisz. Luur jest fenomenalny
Może ujmę to tak. Nie można być najlepszym strickerem galaktyki nie podając do swoich, zawsze waląc prosto w przeciwnika poprostu wpychając go do bramki, ogólnie wygląd ma superowy, wiele zagrań też bomba (szczególnie mi się podoba, jak wyrzuca bramkę) no i GŁOS W ANGIELSKIEJ WERSJI jest taki..... kosmiczny. Po dłużyszm namyśle mogę powiedzieć 8,5 lub 9/10
Moderator
Warren był najlepszym strzelcem galaktyki, a przecież podawał do swoich. Luur za często nie podaje, ale jest skuteczny. 8 bramek w 2 meczach
Przyjaciel forum
Ja nie lubię Luuraa bo jest : Brzydki, brzydki, sam biega z piłką, bez fluxa nie byłby kozakiem
Moderator
No właściwie to trochę głupio. Luur leci sam z piłką na bramkę. I zawsze strzeli, bo ma silnego fluxa. Ale trzeba jeszcze umieć to wykorzystać. Luur to potrafi
Moderator
Czytałeś regulamin? Nie przeklinamy na forum !!
Jest bardzo dużo forum, w których jest ten zakaz, a zrobienie gwiazdek za wszystkie literki oprócz pierwszej i ostatniej uważam że powinien by całkowicie dozwolony. Na innych forach tak właśnie się robi, a w dodatku każdy wie, że to słowo to nic wielkiego. A może mu chodziło o zajefajny? Jak przy toważystwie nauczycielki powiedziałem z*******y, to powiedziała, że to przekleństwo, a jak mówiłem, że nie to powiedziała, że zamiast tego może być zajefajny, a to już nie jest
Będę bronił grafiego!!!!!!!!
Moderator
No widzę, że teraz poprawił, tak jak ty mu powiedziałeś